gmb.net - solutii intranet

Solutii de retea
Daca exista 100 de birouri diferite vor exista 100 de moduri diferite de structurare a retelei. GMB isi recunoaste capacitatea de a stii cum sa proiecteze si sa instaleze eficient retele flexibile si usor de condus indiferent de numarul platformelor hard, a sistemelor de operare si a aplicatiilor. Vindem si furnizam service pentru sute de produse de retea de ultima ora avand īntotdeauna grija de a va oferi solutia cea mai buna pentru mediul dvs.

Eficientizarea costurilor
Extinderea retelelor de date video si voce la fiecare calculator si spatiu de birou poate adauga un beneficiu enorm functionarii afacerii. Totusi, fara o abordare bine gandita beneficiul functional poate fi surclasat de costuri excesive generate de implementarea si operarea unei retele neeficiente. GMB Computers furnizeaza o varietate de produse si servicii de ultima tehnologie pentru a reduce cheltuielile instalarii si functionarii retelei.

Siguranta
De la birouri mici ce presupun o siguranta scazuta pana la retele multilaterale din mari colosi industriali ce presupun intretinere de la distanta, siguranta prin internet sau retele virtuale private,GMB Computers furnizeaza servicii de siguranta pentru a va proteja.

LAN (Local Area Network)
WAN (Wide Area Network)
LAN/Internet Integration
Ethernet Networking
Internet access and security
Enterprise-wide faxing and messaging

Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa ne contactati.