gmbnet - despre noi

In firma GMB Computers am structurat o echipa de experti care sa acopere o varietate de domenii tehnologice si de competente esentiale. Pe baza experientei noastre dobindite in satisfacerea diverselor cereri ale clientilor nostri, noi dezvoltam continuu nivelul nostru de cunostinte IT pentru a ne mentine "pe creasta valului".
Ideea noastra este de a oferi satisfactie deplina clientului nostru, dar si de a ajuta la cultivarea urmatoarei generatii de specialisti IT prin centrul nostru de instruire.

Oricand aveti nevoie de un sprijin profesionist va oferim o diversitate de servicii ce include o echipa de specialisti cu inalta calificare ce va vor ajuta īn montarea si folosirea oricarui echipament archizitionat, īn depistarea defectiunilor componentelor cheie sau a aplicatiilor soft plus detectarea problemelor din retea. Sunteti invitati sa ne contactati.

Īn compania GMB avem un personal cu inalta calificare, cu abilitati de comunicare īn limba engleza si suntem īn masura sa va sprijinim īn afacerile pe care le faceti prin suport tehnic.

Am acumulat cunostinte de la companii globale De la angajarea Romaniei īn etapa de tranzitie spre economia capitalista, vechi reguli comerciale si vechi obiceiuri interfereaza inca cu o dezvoltare sanatoasa a afacerilor. Totusi, chiar si īn aceasta situatie cu rapide schimbari sociale am reusit numeroase afaceri de succes atat cu firme din Romania cat si cu companii din strainatate. Chiar de la inceputul ultimei decade am focalizat controlul calitatii serviciilor noastre pentru a atinge nivelele standardului international. Bazandu-ne pe experienta de a depasi dificultatile, suntem convinsi ca va furnizam cea mai buna solutie.